Menu

Adrianus Leonardus Johannes van der Sanden

1875 - 1940

Portret toevoegen?

Klik hier

Slachtoffer van de oorlog

Is 64 jaar geworden

Geboren op 14-12-1875 in Gouda

Overleden op 10-05-1940 in Vlijtingen, Provincie Limburg


Website onderhoud

Zoals u wellicht heeft gemerkt, is onze website veranderd.

Deze is opnieuw gemaakt op een ander CMS platform en daar komen altijd wat problemen uit naar voren. Daar wordt nu hard aan gewerkt en verwachten deze op korte termijn te hebben opgelost.

Zo zijn nog niet alle bijdrages zijn teruggeplaatst, dit gebeurt in etappes, met name ’s nachts. Mist u nog een bijdrage, dan kunt u dit doorgeven, wij zullen u dan informeren wanneer deze is teruggeplaatst.

Het bestellen van bloemen, gaan we ook nog vereenvoudigen. Mocht het bestellen van een bloemlegging niet lukken, neemt u dan contact met ons op.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bijdragen

De volgende bijdragen zijn door bezoekers toegevoegd:

Het grafteken van A. L. Van der Sanden in Vlijtingen

Het grafteken van A.L. Van der Sanden werd opgericht op diens graf op het kerkhof van Vlijtingen (deelgemeente van Riemst, België). Het kruis in blauwe hardsteen draagt volgend verheven opschrift op de dwarsarmen: ZEER EERWAARDE/ A.P. VAN DER... Lees meer
Het grafteken van A.L. Van der Sanden werd opgericht op diens graf op het kerkhof van Vlijtingen (deelgemeente van Riemst, België). Het kruis in blauwe hardsteen draagt volgend verheven opschrift op de dwarsarmen: ZEER EERWAARDE/ A.P. VAN DER SANDEN/ RECTOR IN LAFELT/ SLACHTOFFER VAN HET DUITSCH/ BOMBARDEMENT/ 10 MEI 1940// op de kruisstam: R.I.P.// GIFT DER/ /VAN LAFELT// Momenteel, voorjaar 2019, wordt een beheerplan opgemaakt van dit kerkhof, door Anne-Mie Havermans en Ann Voets. Sluiten
Bron: Anne-Mie Havermans, kunsthistorica

Geplaatst door Anne-Mie Havermans op 13 maart 2019

Voeg zelf een monument toe

Log in om een monument toe te voegen

Voeg zelf een bijdrage toe

Log in om een bijdrage toe te voegen

Categorieën

Nationaal archief

Bekijk

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief