Menu

Engelbert van der Wandig

- 1944

Portret toevoegen?

Klik hier

Oorlogsslachtoffer

Overleden op 02-1944 in onbekend


Beroep

Website onderhoud

Zoals u wellicht heeft gemerkt, is onze website veranderd.

Deze is opnieuw gemaakt op een ander CMS platform en daar komen altijd wat problemen uit naar voren. Daar wordt nu hard aan gewerkt en verwachten deze op korte termijn te hebben opgelost.

Zo zijn nog niet alle bijdrages zijn teruggeplaatst, dit gebeurt in etappes, met name ’s nachts. Mist u nog een bijdrage, dan kunt u dit doorgeven, wij zullen u dan informeren wanneer deze is teruggeplaatst.

Het bestellen van bloemen, gaan we ook nog vereenvoudigen. Mocht het bestellen van een bloemlegging niet lukken, neemt u dan contact met ons op.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bijdragen

De volgende bijdragen zijn door bezoekers toegevoegd:

Engelbregt van der Wadding

E. van der Wadding is geboren 31 mei 1909 in Den Haag. Hij was getrouwd met Mijntje Jacoba Theodora van der Heiden op 23-3-1932. Beroep chauffeur. Vanaf 3 september 1943 werkte hij bij de Organisation Todt/Speer. (bron Archiv ITS Bad Arolsen:... Lees meer
E. van der Wadding is geboren 31 mei 1909 in Den Haag. Hij was getrouwd met Mijntje Jacoba Theodora van der Heiden op 23-3-1932. Beroep chauffeur. Vanaf 3 september 1943 werkte hij bij de Organisation Todt/Speer. (bron Archiv ITS Bad Arolsen: Teilbestand 2.2.3.1., Dokument ID 77189721) Volgens informatie van het Nederlands Rode Kruis stak hij de rivier de Ticino over om zich aan te sluiten bij partizanen. Onderweg verdronk hij. (NRK, CD 782) De naam wordt soms incorrect geschreven. Het moet zijn Engelbregt van der Wadding. Sluiten
Bron: Archiv ITS, Nederlands Rode Kruis

Geplaatst door Rende van de Kamp op 24 oktober 2017

Voeg zelf een monument toe

Log in om een monument toe te voegen

Voeg zelf een bijdrage toe

Log in om een bijdrage toe te voegen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief