Menu

Anton Verhage

1924 - 1944

Portret toevoegen?

Klik hier

Slachtoffer van de oorlog

Is 20 jaar geworden

Geboren op 06-07-1924 in Bergen op Zoom

Overleden op 30-10-1944 in Onbekend


Website onderhoud

Zoals u wellicht heeft gemerkt, is onze website veranderd.

Deze is opnieuw gemaakt op een ander CMS platform en daar komen altijd wat problemen uit naar voren. Daar wordt nu hard aan gewerkt en verwachten deze op korte termijn te hebben opgelost.

Zo zijn nog niet alle bijdrages zijn teruggeplaatst, dit gebeurt in etappes, met name ’s nachts. Mist u nog een bijdrage, dan kunt u dit doorgeven, wij zullen u dan informeren wanneer deze is teruggeplaatst.

Het bestellen van bloemen, gaan we ook nog vereenvoudigen. Mocht het bestellen van een bloemlegging niet lukken, neemt u dan contact met ons op.

Onze excuses voor het eventuele ongemak.

Bijdragen

De volgende bijdragen zijn door bezoekers toegevoegd:

Anton Verhage

Anton Verhage is 30-10-1944 om 12 uur overleden. Volgens de informatie van het West Brabants Archief, is hij op een Landmijn gestapt. Op de overlijdensacte die in Bergen op Zoom is op gemaakt, staat met Potlood naast de plaats van overlijden... Lees meer
Anton Verhage is 30-10-1944 om 12 uur overleden. Volgens de informatie van het West Brabants Archief, is hij op een Landmijn gestapt. Op de overlijdensacte die in Bergen op Zoom is op gemaakt, staat met Potlood naast de plaats van overlijden “werkelijk Amsterdam”Zijn oudere broer Adriaan Wisse Verhage is om het leven gekomen in Concentratiekamp Mauthausen te Oostenrijk. Aktion Kugel.Heeft u informatie of bent u opzoek naar informatie: michel.huisman66@gmail.com Sluiten
Bron: West Brabants Archief

Geplaatst door Michel Huisman op 02 november 2019

Voeg zelf een monument toe

Log in om een monument toe te voegen

Voeg zelf een bijdrage toe

Log in om een bijdrage toe te voegen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief