Menu

Steun ons

Steun de Vrienden van OGS op de manier waarop u wilt. Het geld gaat naar projecten die als doel hebben om de verhalen van oorlogsslachtoffers levend te houden en aan de hand daarvan een bijdrage te leveren aan het actief nadenken over thema's als vrede en veiligheid.

Let op: De Stichting Vrienden OGS is een Culturele Algemene Nut Beogende Instelling (ANBI) . U krijgt daarom extra fiscaal voordeel over uw gift, periodieke schenking, erfstelling en legaat.

Donaties investeren we volledig in projecten van de Oorlogsgravenstichting, zoals de jubileumactiviteiten in het kader van haar 75-jarig bestaan. De Stichting Vrienden OGS ziet erop toe dat alle ontvangen bijdragen juist worden besteed.

Ga voor jaarverslagen en nieuwsbrieven naar www.oorlogsgravenstichting.nl/publicaties.

Wilt u ons graag steunen? Dat kan op onderstaande manieren.


Word Donateur

Als donateur steunt u de Stichting Vrienden van de Oorlogsgravenstichting met een structurele jaarlijkse bijdrage aan de projecten van de Oorlogsgravenstichting.

Klik hier om u aan te melden.

Doe een gift

De meest eenvoudige manier om het werk van de Oorlogsgravenstichting te steunen is door een eenmalige of periodieke gift te doen.

Lees meer

De Oorlogsgravenstichting in uw testament

Het is ook mogelijk ons later te steunen en de Vrienden van de OGS opnemen in uw testament. Dan weet u zeker dat u later bijdraagt aan het levend houden van de verhalen van onze oorlogsslachtoffers en het blijvend betrekken van jongere generaties.

Lees meer

Sponsor ons als bedrijf

Ook als bedrijf of instelling kun u ons steunen. Dit kan door de adoptie van verhalen, bijvoorbeeld van oud-medewerkers, door het steunen van een project of het geven van structurele steun aan het werk van de Oorlogsgravenstichting.

Lees meer

ANBI FC

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief